Alle undervisere i DOF Kronborg

Profile Avatar Placeholder Large

Anders Bloch

Annika Johansson

Jeg er passioneret i at lære nyt og at give dette videre. At inspirere dig til at tage dine egne valg i livet hver dag, noget som er godt for dig og som giver dig glæde og energi. Gennem årene har jeg blevet bedre til at lytte til min krop, så at jeg kan sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det.

 

Jeg har igennem 10 års tid været i gang med studier i Z-Health Performance og funktionel neurologi. Z-Health fokuserer på at give dig redskaber til at optimere samarbejdet mellem hjernen og kroppen. Du kan bruge dine Z-Health briller til  at blive mere udholdelig, smidig, stærk, hurtig, smertefri med mere… Denne viden bruger jeg på alle mine hold, og spiller en stor rolle ved mine udendørs hold. Træning som måske er en lille smule anderledes end hvad du er vandt til.

 

Uddannet på Yogaskolen i Helsingør 2009, fortsætter jeg en livslang fordybelse i yoga og meditation med at udforske krop og sind, og komme dybere ind i det autentiske i mig. Som en vejfinder begynder jeg nu at finde ud af, at det som giver mening for mig er at undervise, guide og hjælpe andre mennesker til velvære.

 

Læs mer på www.lyttildinkrop.dk

Christina Lorenzen

Jeg er uddannet fitness instruktør ved At Work i 2004 og har undervist lige siden i fitness, personlig træning, pilates, cross, cirkeltræning, mave/ryg, power pilates, swissball, golftræning mm.

Har desuden uddannet mig til idrætsskadeterapeut, sportsakupunktør og sportsernæringsterapeut, som jeg altsammen bruger i min klinik Forevermassage.

Jeg er selv aktiv gennem løb, styrketræning og håndbold.

Christina Ziegler

Jeg har danset, siden jeg var barn og hjulpet og undervist på børne- og voksen hold på en danseskole igennem en del år. I 2010 blev jeg uddannet Zumba instruktør og efterfølgende i Zumba for børn. I 2016 tog jeg uddannelsen i Dance it.

Christine Holm Donatzky

Jeg har en 500 timers yogalæreruddannelse fra Yogaskolen i Helsingør, som bl.a. indeholder hatha, vinyasa og yin yoga samt meditation og mindfulness. Uddannelsen har jeg suppleret med deltagelse i retreats, workshops og kurser i anatomi.

 

Jeg er en nærværende og rolig underviser, så glæd dig til at finde balance i krop og sind.

Profile Avatar Placeholder Large

Line Lanz

Profile Avatar Placeholder Large

Louise Reinholdt Guldstrøm

Profile Avatar Placeholder Large

Malene Overgaard

Profile Avatar Placeholder Large

Marie Louise Mailand

Naja Smidt

Mit navn er Naja Smidt og jeg er uddannet yogalærer fra yogaskolen i Helsingør. Jeg har også en yinyogauddannelse fra Sattva Yoga i København. Min passion for yoga medfører at jeg løbende opdaterer min viden gennem workshops og kurser.


For mig er yoga at øge selvindsigt gennem bevægelse og stilhed. En indsigt i krop og sind, der kan give glæde, nærvær og velvære.


Jeg bestræber mig på at lave min undervisning blid og nænsom med opmærksomhed på samspillet mellem kroppen og åndedrættet. I min undervisning finder vi ind til den bløde kerne både når vi starter praksis og i afspændingen til sidst. Jeg guider til at finde balance og blødhed i krop og sind igennem undervisningen.


Jeg bestræber mig på at komme igennem hele kroppen, med fokus på bevægelse, åndedrætsøvelser og at mærke kroppen i pauserne derimellem. Du inviteres til en accept af din krop og dit sind, og til at være med det der er.


Pernille Fuglevig

Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut, dap i 1992. Personlig træner, hos proacademy i 2006 og EFFEKT-instruktør. Har undervist i forskellige former for træning i 28 år

og har i alle årene deltaget på masser af kurser indenfor sundhed og træning.

Profile Avatar Placeholder Large

Ruth Olesen

Profile Avatar Placeholder Large

Tine Gass

Profile Avatar Placeholder Large

Ulrik