DOF Kronborg Motion tilbyder både indendørs- og udendørstræning. Vi har store motionshold og små specialhold, f.eks. RYG-, KOL- og GIGTHOLD.

Holdoversigt A4 2018-2 Ark1 kopi.jpg________________________________________________________________________________________________________________

Vores rygskole starter op igen i uge 33

Rygskole 7531a.jpg

 __________________________________________________________________________________________________

Vi tilbyder nu også TRX-flow

På dette hold træner du bevægelse i et blidt tempo i samspil med din åndedræt. Funktionel træning som du kan overføre til bevægelser du laver i dagligdagen.

Belastningen tilpasses til din egen kropsvægt. Øvelserne er en kombination af dynamiske bevægelser og statiske positioner. I alle øvelserne bliver din mave og ryg engageret og vågen.

Du udfordres på balance, styrke, fleksibilitet og udholdenhed. Uanset om du har åndedrætsbesvær eller døjer med mindre smerter så prøver vi at finde alternativer til dig.

Træningen i TRX mikses med ledmobilisering og en kortere opvarmning som gerne skulle vække både led, muskler, lunger, hjerte og hjerne.

IMG_1166 (2).JPG

_________________________________________________________________________________________

Alle hold foregår i Helsingørhallen, Gl. Hellebækvej 63-65 og i den omkringliggende natur på nær Dansemotion, der foregår på Gurrevejens skole.

Du er altid velkommen til at komme og få en gratis prøvetime på hold, der ikke er fuldt bookede.

Du kan ringe til instruktør Pernille Fuglevig på tlf. 61 33 36 94

og få mere info om, hvilke hold, der er tale om og om indhold i den enkelte motionsform. 

IMG_0317.JPG (1)

______________________________________________________________________________________________________

Betaling og endelig tilmelding.

Betaling og dermed endelig tilmelding sker ved at følge retningslinierne, som dukker op, når du klikker på den røde rubrik: "Tilmeld nu" under det enkelte hold. 

Du kan betale med Dankort eller ved bankoverførsel til reg.nr. 6483 konto 5000338.

Hvis du vælger bankoverførsel, vil vi bede dig skrive holdnummer, dit navn, adresse og telefonnummer i rubrikken: "Meddelelser til modtager". 

Så kan vi altid se, hvor indbetalingen kommer fra og have mulighed for at kontakte dig, hvis noget er smuttet undervejs.

Hvis du bliver i tvivl om noget, er du velkommen til at ringe til aftenskoleleder Torben Vinther på telefon 93990878 og få hjælp.

_____________________________________________________________________________________________________________________