Vores instruktører

 

Pernille Fuglevig

pernille.JPG (2)

Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut, dap i 1992. Personlig træner, hos proacademy i 2006 og EFFEKT-instruktør. Har undervist i forskellige former for træning i 28 år

og har i alle årene deltaget på masser af kurser indenfor sundhed og træning.

 _______________________________________________________________________________

 

Christina Ziegler-Jensen.

IMG_1023 (2).JPG

Jeg har danset, siden jeg var barn og hjulpet og undervist på børne- og voksen hold på en danseskole igennem en del år. I 2010 blev jeg uddannet Zumba instruktør

og efterfølgende i Zumba for børn. I 2016 tog jeg uddannelsen i Dance it.

________________________________________________________________________________________

 

Annika Johansson

Annika.JPG

Jeg er idrætspædagog fra Umeå Universitet i Sverige 1995 (Filosofie Kandidatexamen på Idrottspedagoglinjen). Siden 2007 har jeg beskæftiget mig fuld tid med træning. Jeg er desuden uddannet yogalærer ved Yoga-skolen i Helsingør i 2007-2009, og gennemgik i 2018 DGI´s uddannelse i Ryg-træning.
 
Som personlig træner arbejder jeg med fokus på bevægelse, balance og træning uden smerte inspireret af Z-Health Performance. Det er et  hjernebaseret træningssystem (uddannet 2012-2018).
 
Mit mål med træningen er at skabe varige forandringer, som du kan have gavn af i din hverdag. Min vision er: "Når du bevæger dig, så gør du det af lyst og med glæde".
 
For mere information klik ind på  www.lyttildinkrop.dk.

____________________________________________________________________________________________

Christina Lorenzen

christina.JPG

Jeg er uddannet fitness instruktør ved At Work i 2004 og har undervist lige siden i fitness, personlig træning, pilates, cross, cirkeltræning, mave/ryg, power pilates, swissball, golftræning mm.

Har desuden uddannet mig til idrætsskadeterapeut, sportsakupunktør og sportsernæringsterapeut, som jeg altsammen bruger i min klinik Forevermassage.

Jeg er selv aktiv gennem løb, styrketræning og håndbold.

____________________________________________________________________________________________

 Naja Smidt

naja (2).JPG

Underviser i Yoga

Mit navn er Naja Smidt og jeg er uddannet yogalærer fra yogaskolen i Helsingør. Jeg har også en yinyogauddannelse fra Sattva Yoga i København. Min passion for yoga motiverer mig til  løbende at opdatere min viden gennem workshops og kurser.

For mig er yoga at øge selvindsigt gennem bevægelse og stilhed. En indsigt i krop og sind, der kan give glæde, nærvær og velvære. 

Jeg bestræber mig på at lave min undervisning blid og nænsom med opmærksomhed på samspillet mellem kroppen og åndedrættet. I min undervisning finder vi ind til den bløde kerne; en følelse af afspændthed, både når vi starter praksis og i afspændingen til sidst. Jeg guider til at finde balance og blødhed i krop og sind igennem undervisningen. 

Jeg bestræber mig på at komme igennem hele kroppen, med fokus på bevægelse, åndedrætsøvelser og at mærke kroppen i pauserne derimellem. Du inviteres til en accept af din krop og dit sind, og til at være med det der er.

___________________________________________________________________________________________

  

 

dof